Toate produsele din topul vanzarilor
  • La reducere!
Teava irigatii, aripa de ploaie, 50 mm, 63mm, 75mm, 90mm, 110mm

Teava irigatii, aripa de ploaie, 50 mm, 63mm, 75mm, 90mm, 110mm

Rating 

Kituri aripi de ploaie(irigatii prin aspersie) la cele mai bune preturi pe www.picurareieftina.ro

Diametru teava
45,00 lei
Include TVA
Cantitate

  Politica GDPR

(click)

  Livrare

Detalii livrare

  Termeni retur si livrare

Detalii despre retur si livrari

Descriere

Teava irigatii 6 metri Φ50 Φ63 Φ75 Φ90 Φ110

Oferim la cerere contract si declaratie de conformitate

Majoritatea componentelor din aripa de ploaie sunt produse in ROMANIA

Lungime teava: 6 metri

Tevile sunt PN6

La comenzi mari se poate produce orice lungime, grosime etc.

Se pot ridica doar din depozit Craiova, Dolj, iar la comenzi mari se poate calcula transport!

Lista preturi lungimi standard 6 metri grosime PN6!!!

Aripa de ploaie pentru irigatii

Aripa de ploaie este solutia optima pentru producatorii mici sau medii si se preteaza pentru orice tip de cultura. Configuratia stabilita pentru aripa de ploaie este rezultatul unui calcul foarte detaliat din punct de vedere al optimizarii raportului eficienta-cost pentru Aripa de ploaie. Magazinul nostru comercializeaza aripa de ploaie la cel mai accesibil pret de pe piata, datorita liniei de asamblare pentru tronsoanele sistemelor de aspersie. Pentru informatii si alte detalii tehnice va rugam sa ne contactati telefonic +40765.438.912 sau apasati iconita de whatsapp si veti fi redirectionat direct pe whatsapp.

 

Aripi de ploaie | Kituri complete pentru sisteme de irigatii

Picurareieftina.ro proiecteaza si furnizeaza Aripi de Ploaie ce includ toate componentele necesare functionarii sistemului: tevi irigatii, hidranti, tije, robineti, aspersoare, cot, teu, dop de capat, garnituri si adaptor de pompa.

Pentru a acoperi o gama cat mai larga de aplicatii, in cadrul categoriei aripi de ploaie au fost incluse:

Aripa de Ploaie simple

  • configurate cu conducta principala avand acelasi diametru pe toata lungimea si aspersoare montate liniar (de-alungul conductei principale, cu ajutorul hidrantilor si prelungitoarelor de PVC).

Module de extindere

  • pentru aripi de ploaie simple sau compuse, in componenta carora intra: aspersoare, conductele secundare, suport aspersoare, distribuitoare, dop de compresiune si robineti.

 

Aripa de ploaie - generalitati

Aripa de ploaie este denumirea generica a sistemelor de irigatii prin aspersie, formate din conducte rigide prevazute cu cuple mama – tata (prindere rapida) si aspersoare montate pe conducta principala (cu ajutorul hidrantilor si tijelor prelungitoare). Aripile de ploaie furnizate de Picurareieftina.ro sunt configurate pe diametrele de 50, 63, 75, 90 si 110 mm. Lungimea maxima recomandata a aripilor de ploaie este de 600 metri (cu teava de diametrul 110 mm si aspersoare montate din 18 in 18 metri).

Coloana irigatii – recomandari utilizare

Inainte de achizitia sistemului de aspersie ARIPA DE PLOAIE, echipa tehnica Picurareieftina.ro recomanda apel telefonic pentru consultanta.

Pret aripa ploaie

Picurareieftina.ro comercializeaza aripi de ploaie pentru sisteme de irigatii prin aspersie la cele mai mici preturi, majoritatea componentelor fiind produse in ROMANIA! Pentru detalii suplimentare in legatura cu produsele comercializate prin intermediul magazinului online Picurareieftina.ro (sisteme complete aripa de ploaie, caracteristici tehnice aripa de ploaie, preturi aripa de ploaie, coloane de irigatii, fitinguri aripa ploaie pentru diverse configuratii, termene si/sau conditii de livrare particulare), va rugam sa ne contactati folosind nr de telefon din sectiunea contact sau iconita de whatsapp!

Detalii ale produsului

Referinte specifice

MPN
teava-irigare-aripa-ploaie-6m
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Teava irigatii, aripa de ploaie, 50 mm, 63mm, 75mm, 90mm, 110mm

Teava irigatii, aripa de ploaie, 50 mm, 63mm, 75mm, 90mm, 110mm

Kituri aripi de ploaie(irigatii prin aspersie) la cele mai bune preturi pe www.picurareieftina.ro

Scrie-ti recenzia
8 alte produse in aceeasi categorie:

Marca: Poelsan

Filtru de apa profesional, cu discuri, lung sau scurt, 2 sau 3 toli

Recenzie(i): 0
Cele mai bune preturi la filtrele de apa pe www.picurareieftina.ro  ⭐La toate sistemele de irigatii, recomandam tuturor, pentru o viata indelungata a membranelor electrovalvelor dar si a aspersoarelor sa se foloseasca un sistem de filtrare al apei pentru a prevenii depunerile de impuritati in special al nisipului. Indiferent de sursa de apa aceste mizerii...
Pret 440,00 lei
Mai mult
In stoc