Livrarea comenzilor

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Costurile de livrare sunt calculate si confirmate la final automat. Comenzile sunt livrate prin firma de curierat Cargus iar cele de volum prin Dragon Star.

Livrarea se face in orice localitate din Romania.

Cost Livrare: 
  • Pachetele pana in 15kg se livreaza cu 21RON
  • Pachetele pana in 30kg se livreaza cu 27RON
  • Intre 31kg-60kg se livreaza cu 54RON
  • La fiecare 30kg(inclusiv volumetric) depasiti se adauga 27RON) 
  • Coletele de volum sunt livrate prin Dragon Star.

Timp de livrare:
  • Livram in 24-48 ore comenzile primite de luni pana vineri, pana la ora 12.00;
  • Livram in 24-72 ore comenzile primite dupa ora 12.

In anumite cazuri, in care curierul nu are drum frecvent prin localitatea dvs, livrarea se poate prelungi cu inca 24 ore.

Returul produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. 

Produsul returnat trebuie sa fie in starea identica celei in care a fost livrat (produsul nu trebuie sa fie folosit, trebuie sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) – daca produsul a fost déjà folosit si are probleme tehnice nu ne aflam in situatia de renuntare la cumparare, ci in situatia de trimitere pentru activitati de service in perioada de garantie la centrul mentionat in certificatul de garantie . 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (de ex. – daca produsul este folosit), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.